Over ons

Over ons…

 

2016-05-20 Leeuwarder Bos (20)

Vanaf jongs af aan heb ik honden gehad. Het eerste wat ik dan ook deed toen ik op mezelf ging wonen was een eigen hond nemen! Met mijn eerste hond heb ik lief en leed gedeeld, ik ben door Europa gelift samen met hem, heb een poosje met hem in het buitenland gewoond… Uiteindelijk in Nederland kreeg ik een vaste baan…

Ondertussen leeft mijn eerste hond niet meer, en toen ik wegens reorganisatie ontslag kreeg besloot ik het roer om te gooien. Ik heb toen eerst een opleiding Kynologisch instructeur A en B gevolgd bij de www.kynocademy.nl Daarna heb ik een concept bedrijfsplan opgezet en ben begonnen met de hondenuitlaatservice, ondertussen al weer bijna 10 jaar!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s