Puppy- en gedragstraining

Privé les aan huis en puppy training voor Leeuwarden en omgeving:

Als uw puppy van 8 weken (of iets ouder) bij u komt wonen heeft u er een nieuw gezinslid bij. Best spannend voor u en zeker voor uw pup. Het is de bedoeling dat jullie nog heel veel jaren samen plezier hebben. De allerbelangrijkste basis hiervoor wordt in het eerste jaar gelegd. Dit kan best vragen oproepen: hoe kan ik het beste beginnen met buiten wandelen? Hoe kan ik mijn hond leren om los (of aan de lijn) te laten lopen? Hoe kan ik het beste mijn pup laten wennen aan andere honden? Maar ook heel belangrijk: hoe wil ik dat mijn pup zich in huis gedraagt?

Ik bied privé lessen aan huis. Ik heb ruim 12 jaar ervaring met honden (individueel en in roedels) en ben Kynologisch instructeur A en B (Kynoacademy Zwolle). In deze privelessen komen basisvaardigheden aan bod die belangrijk zijn voor de rest van zijn/haar leven.

Uitgangspunten zijn hierbij: positieve training met gebruik maken van een clicker, de relatie tussen baas en hond en de plaats van uw pup in de roedel. Belangrijk is dat u door uw zelfvertrouwen als baas uw pup het vertrouwen geeft om zelfverzekerd zijn nieuwe wereld tegemoet te treden. De training bestaat uit 5 lessen van drie kwartier waarvan een gedeelte thuis en een gedeelte buiten. Inbegrepen zijn: een gratis clicker om te beginnen met de clickertraining, opvoedingsplan voor uw hond (dit is maatwerk afgestemd op de individuele wensen van de baas en afgestemd op de individuele mogelijkheden van de hond) en per les een schriftelijk verslag zodat u alles terug kunt lezen met de tips en tricks en eventuele oefeningen.

U kunt contact met mij opnemen voor een kennismaking. De training kan ook overdag en in de weekenden.