Tarieven

De tarieven zijn gebaseerd op kosten van de bedrijfsvoering. Zo zit bijvoorbeeld vervoer inbegrepen bij de uitlaatservice. Bij pensionopvang zitten de kosten van vervoer niet inbegrepen. De klant moet zelf de hond halen en brengen. Tot 31 december gelden onderstaande tarieven. Vanaf 1 januari zal er een kleine prijsstijging zijn. Hieronder ziet u beide prijzen in het overzicht.

Hondenuitlaatservice wandeling                 € 13,00
Dagopvang                                                  €16,00
Dag/nacht pensionopvang                          € 18,50
Puppytraining (tot max. 5 maanden)           € 25,00
Gedragstraining                                           € 35,00 euro
Extra: uitgebreid verslag van de training     € 10,00 euro

Buiten Leeuwarden wordt 0,35 per kilometer reiskostenvergoeding gerekend.

Strippenkaarten dienen vooraf te worden betaald. Een strippenkaart heeft de geldigheidsduur van 3 maanden. Daarna komt de strippenkaart zonder restitutie te vervallen. Ook kunt u per factuur betalen. U krijgt dan achteraf een rekening gespecificeerd met een uiterlijke betaaldatum van 2 weken na verzending factuur. Bij het in gebreke blijven van betaling behoudt de HUS het recht om de dienstverlening stop te zetten. Volledige informatie kunt u vinden in onze algemene voorwaarden.

Bij deelname minder dan 1x per week (of 4x per maand) vervalt het recht op een vaste plek. Uw hond kan dan deelnemen op basis van ‘incidentele wandeling’. Dat betekent dat bij de aanvraag van een incidentele wandeling bekeken wordt of er ruimte in het rooster is. Er is dus geen garantie meer van een vaste plek binnen de uitlaatservice. Er geldt een opzegtermijn van een maand.

HALEN EN BRENGEN OPVANG/PENSION
Honden kunnen gehaald en gebracht worden tussen:
08.00 en 09.00 uur
14.00 en 15.00 uur
17.30 en 19.30 uur

voor de weekenden kunt u tussen 09.30 en 10.00 uur brengen en tot 19.30 uur ophalen.

RESERVEREN
Voor pension of dagopvang vindt er eerst een kennismaking bij mij thuis plaats. Voor pensionopvang (dag/nacht opvang voor één of meerdere dagen) kan gereserveerd worden. Dat betekent dat de plek vastgehouden wordt voor uw hond. Hiervoor vragen wij reserveringskosten van 25%. Dit is een aanbetaling van het totaalbedrag van de opvang. Bij annulering worden deze kosten definitief in rekening gebracht als gemaakte kosten.

VOEDING
Sommige eigenaren geven hun eigen voeding mee (bijvoorbeeld rauw vlees) en sommige eigenaren vinden het prima dat ze met de ‘pot-mee-eten’. Zelf geven we een mix met een vaste basis met wisselende andere brok.

MEDICIJNEN
Soms heeft een hond medicijnen nodig, deze zullen wij toedienen volgens de instructie van de baas.

ENTINGEN
Het is (wettelijk)  verplicht om een geldig paspoort af te leveren voor de opvang. De inentingen dienen geldig te zijn. Zonder paspoort kan geen opvang verleend worden. De baas is verantwoordelijk voor de eigen entingen van de hond. Hoewel kennelhoest niet in het vaste pakket zit adviseren wij om dit bij de jaarlijkse entingen mee te nemen.

VRIJE DAGEN EN VAKANTIE
Wij werken niet op de vaste feestdagen als Pasen en Pinksteren e.d. De vrije dagen betreffen alleen de uitlaatservice! Wij rijden dan niet door de stad om te halen en te brengen. Pensionopvang is het gehele jaar mogelijk.

Dit jaar hebben wij  in de zomervakantie één week vakantie van zaterdag 19 augustus tot en met zondag 27 augustus (week 34).