Tarieven

TARIEVEN

De tarieven zijn gebaseerd op kosten van de bedrijfsvoering. Zo zit bijvoorbeeld vervoer inbegrepen bij de uitlaatservice. Bij pensionopvang zitten de kosten van vervoer niet inbegrepen. De klant moet zelf de hond halen en brengen.

Hondenuitlaatservice wandeling               12,00 euro

Dagopvang                                                 15,00 euro

Dag/nacht pensionopvang (1 hond)           17,50 euro

Dag/nachtopvang (2e hond)                       15,00 euro

Strippenkaarten dienen vooraf te worden betaald. Een strippenkaart heeft de geldigheidsduur van 3 maanden. Daarna komt de strippenkaart zonder restitutie te vervallen. Ook kunt u per factuur betalen. U krijgt dan achteraf een rekening gespecificeerd met een uiterlijke betaaldatum van 2 weken na verzending factuur. Bij het in gebreke blijven van betaling behoudt de HUS het recht om de dienstverlening stop te zetten. Op verzoek sturen wij u de volledige algmene voorwaarden toe.

Bij deelname minder dan 1x per week (of 4x per maand) vervalt het recht op een vaste plek. Uw hond kan dan deelnemen op basis van ‘incidentele wandeling’. Dat betekent dat bij de aanvraag van een incidentele wandeling bekeken wordt of er ruimte in het rooster is. Er is dus geen garantie meer van een vaste plek binnen de uitlaatservice. Er geldt een opzegtermijn van een maand.

HALEN EN BRENGEN OPVANG/PENSION

Honden kunnen gehaald en gebracht worden tussen

08.00 en 09.00 uur

14.00 en 15.00 uur

17.30 en 20.30 uuR

  • voor de weekenden kunt u tussen half 10 en 10 uur brengen. Halen in overleg tot uiterlijk 21.00 uur ’s avonds.

RESERVEREN:

Voor pension of dagopvang vindt er eerst een kennismaking bij mij thuis plaats. Voor pensionopvang (dag/nacht opvang voor één of meerdere dagen) kan gereserveerd worden. Dat betekent dat de plek vastgehouden wordt voor uw hond. Hiervoor vragen wij reserveringskosten van 25%. Dit is een aanbetaling van het totaalbedrag van de opvang. Bij annulering worden deze kosten definitief in rekening gebracht als gemaakte kosten.

 

VOEDING:

Sommige eigenaren geven hun eigen voeding mee (bijvoorbeeld rauw vlees) en sommige eigenaren vinden het prima dat ze met de ‘pot-mee-eten’. Zelf geven we een mix met een vaste basis met wisselende andere brok.

MEDICIJNEN

Soms heeft een hond medicijnen nodig, deze zullen wij toedienen volgens de instructie van de baas.

ENTINGEN

De baas is verantwoordelijk voor de eigen entingen van de hond. Zo adviseren wij om óók kennelhoest bij de jaarlijkse vaccinaties te doen. Wij kunnen bazen uiteraard niet verplicht stellen. Ook controlleren wij niet jaarlijks of de  baas de entingen wel up to date houdt. Het is natuurlijk in het belang van de hond om de entingen goed bij te houden, vooral als de hond veelvuldig in aanraking komt met andere honden of bijvoorbeeld van lekker zwemmen houdt.

VRIJE DAGEN EN VAKANTIE:

Wij werken niet op de vaste feestdagen als pasen en pinksteren e.d. De vrije dagen betreffen alleen de uitlaatservice! Wij rijden dan niet door de stad om te halen en te brengen. Pensionopvang is het gehele jaar mogelijk. Wij hebben zelf vakantie van 1 juli tot en met 9 juli. Dan zijn wij gesloten voor uitlaatservice én penisonopvang.

Home

Over ons

Hondenuitlaatservice

Opvang in de huiskamer en vakantieopvang

Foto’s uitlaatservice

Foto’s losloopgebied

Contactformulier

Contactgegevens